Velkommen til May's Wellness & Spa

 

Aroma Massage

 

De virksomme stoffer i de æteriske olier optages både gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system og nervesystemet.
Olierne har, vær især specifikke egenskaber, som genopretter balancen i kroppen og sindet.


Olien blandes efter klientens behov og ønsker. Aroma massage er en dybdegående massage, som forløser smerter og spændinger i led og muskler. Du oplever at du får mere ro i kroppen, føler dig behagelig afslappet, dit imumforsvar blir styrket og du får mere overskud i hverdagen.

Aroma massagen er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter.

 

Det vil påvirke hud, væv og organer samt på forskellige måder kroppen som helhed, og virkningen forstærkes yderligere af massagens rent psykologiske effekt. Den terapeutiske berøring giver samtidig mulighed for en forøgelse af det følelsesmæssige velbefindende.
Aroma-Massage kan hjælpe på nervøse lidelser, angst og uro, depression og negativitet og problemer i forhold til andre. - I mange tilfælde opleves også en forbedring af personens selvtillid.


Ofte er travle forretningsfolk overbelastet psykisk, og vil derfor have stor glæde af aroma-massage, der gennem sin stimulerende virkning dæmper eller helt fjerner den psykiske belastning, og giver øget velvære og overskud.
Også mennesker der føler sig ramt følelsesmæssigt vil kunne opnå en forbedret mental balance, og en øget livsglæde.Velkommen til Mays Wellness & Spa

Thai Massage København:

 

Olie massage 60 min kun kr. 350,-

 

Gælder kun imellem kl. 12:00 - 17:00

 

Nyheder:

Deluxe May Wellness massage 60 min kun kr. 700,-

Deluxe May spa (Jacuzzi) massage

60 min kun kr. 1.000,-

 

Udvalg af vores priser, se mere under prisliste:

Thai massage 30 min kun kr. 250,-
Olie massage 30 min kun kr. 250,-
Sportsmassage 30 min. kun kr 250,-

Thai massage 60 min. fra kr. 400,-
Olie massage 60 min. kr. 400,-
Sportsmassage 60 min. kr 450,-
Aroma terapi massage 60 min kr. 400,-

10 gange massage og få en gratis.

 

Ring på tlf. 71802888 eller gå under kontakt for online bookning. Man kan til enhver tid, kommer forbi vores butik, se åbningstider nedenfor.

 

 

Åbninstider:

 

Mandag – Fredag: 10:00 – 22:00
Weekend 12:00 – 20:00 eller efter aftale